Helgens äventyr

Då är helgen nästan förbi, bara söndagens kvällsmys kvar.

I fredags var jag med Emelie på After work på Tellus, det var jätte trevligt, förutom den dåliga servicen och den tråkiga buffen. Men sällskapet var toppen och övervägde det dåliga... haha..  Efter vi ätit färdigt och pratat massa skit, gick vi vidare till Fika och tog en drink där. Fika måste verkligen se över sina taklampor, alldeles för skarpt ljus för ögongen, migränvarning! Men samma sak här trevligt sällskap överväger allt! Efter detta bestämde vi oss för att ta en promenad så vi vandrade ner för stans gator och sedan upp igen, efter det begav vi oss hem. Alltså en lugn och trevlig fredag i bra sällskap!

Lördagen bestod av lite inhandling, blomjord, mat, morgonrock till tösen m.m. Efter det fixade vi i trädgården, så nu är äntligen potatislådorna färdiga och nästan alla möbler är slippade och lackade. Härligt att få göra fint ute, snart kommer man spendera den mesta tiden utomhus =) Sedan blev det älsklingens köttfärssås och sen kollade vi på lejonkungen hela familjen och jag var bra känslig, jag grät hur mycke som helst både när det var olyckligt och lyckligt. Så det var svårt att förklara för Jennie att Simbas pappa åkte till stjärnorna men att dem skulle ses snart igen och att det var ingen fara. Men tösen älskade filmen och ville se den idag igen, men vi lyckades somna istället..hehe..

Idag Söndag har vi ordnat mer ute i trädgården men även lite inomhus också, man får ju inte glömma bort in sidan bara för att det är sol ute. Sen skulle jag och tösen mysa lite när Jimmy åkte till jobbet vid tre, men istället somnade vi och vaknade klockan fem. Söndagar är härliga, då kan man bara somna på soffan och låta tiden gå, ingen ångest över nått. =) Ne nu ska jag fixa inför dagis och jobb imorron, väska ska packas och kläder ska fram.

Ha nu en härlig söndagskväll alla goa människor!!

/A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0