S.E.M.E.S.T.E.R

Här händer inte så mycke just nu, har ju semester så vi tar dagen som den kommer!

Idag har vi inte gjort något bara varit hemma o slappat, ibland är det skönt. Fast jag hade hellre legat vid havet, men det får bli imorron! Måste ju ta årets första dopp snart!

Ikväll blir det cirkus!!! Ska bli så himla kul, har inte varit på cirkus sen jag var liten. Hoppas det är lika bra nu som då :)

Ne nu ska jag ställa mig och göra fläsk o löksås.

Update kommer....

Trött...

trött o åter trött...

Jennie har kommit in i någon gnäll period, vad hon än säger så låter det som det är mest synd om henne i hela världen o hörseln verkar hon ha tappat någonstans. Jag som verkligen har svårt för gnälliga människor o så har man en egen dotter som gnäller hela tiden nu.... Hoppas verkligen detta är en period som går över väldigt snart, så vi kan ha mysigt istället!

Helgen som har varit så var min kära syster med familj på besök, vi firade midsommar och myste, mycke trevligt!

Nu i veckan har det inte hänt så värst mycke, jobbat som vanligt o knappt hunnit träffat någon. Däremot så hann jag träffa Pauline i förrgår, vilket ledde till att Jennie o jag blev klippta plus att jag blev brunhårig igen. Känns väldigt konstigt då jag inte varit brunhårig sen högstadiet, men jag vänjer mig säkert.

Måste även tillägga att jag saknar en viss person, tycker hon ska bli färdig med sin flytt o umgås med mig :) Eller vad säger du Emelie? hehe

Ne nu ska jag hoppa i duschen och sen inta viloläge.

//A

RSS 2.0