Semester!

Då är det cirka sexton timmar kvar tills hela familjen sitter på flyget mot Spanien!

Ska bli så härligt att komma iväg och slappna av lite och bara njuta av solen och havet =)

Idag har vi spenderat dagen med att städa huset så det är fint när vi kommer hem, sedan har jag hängt fram all packning och som vanligt har jag packat alldeles för mycket så det blir att gå igenom allting en gång till och sortera bort hälften.. haha...

Än så länge har jag ingen resefeber, men det kommer säkert imorgon och hjärtat kommer säkert slå ett extra slag när planet startar. Var ju så länge sen man flög och jag som har blivit så rädd för det mesta sen Jennie kom, men det löser sig säkert!

Som ni förstått blir det inget skrivande nu på ett tag, men ha det underbart så länge!

Puss/A

5 dagar kvar o orklös

Nu är det inte långt kvar, på måndag åker vi!!! Spain here we come!! =)
Det ska bli så himla skönt att slippa vardagen ett tag och bara få vara. Tror hela familjen behöver detta då alla går på högvarv just nu.

Igår sprang Jennie runt i sin baddräkt och solhatt och lossas flög, hon var så söt! Det ska bli spännande o se hur hon reagerar på flygplanet, men jag tror det går bra.

Just nu är jag nog så mentalt slut som det går o bli, dagarna känns jätte långa med massa jobb, stress o en trosig treåring. Så jag är anmält trött på allt o alla just nu, allt känns bara jobbigt o jag går bara runt o tänker på min säng hela dagarna.
Längtar tills på lördag, för då har jag planerat att ha en låååååång sovmorron, hoppas bara att Jimmy o Jennie tycker det också, men dom brukar vara så gulliga o låta mig sova!

Nu ska jag parkera mig i soffan och stanna där tills greys är slut!

Må gott allihopa o har ni lite energi över så får ni gärna dela med er!

Puss/A

Nice!

Livet är bra härligt ibland!

I lördags var det så härligt väder, så tösen kunde bada i sin lilla pool och jag kunde plantera blommor och bara njuta av solen! På kvällen grillade vi och älsklingen gjorde jätte go fläskfile, en riktig sommardag!

På söndagen var det dessvärre riktigt kass väder, så då myste vi hela familjen med en bra film och kojbygge! Mycke mysigt det också!

Nu är det bara 13 dagar kvar, sedan ligger vi på playan i Spanien hela familjen! Ska bli så underbart att få åka iväg på lite avkopplande semester. Ska även bli spännande vad Jennie tycker om att flyga och värmen, stranden och havet =)

Fast just nu ska jag lägga all fokus på mitt arbete och mässan i örebro som jag ska fara på, på onsdag till fredag. Mycke som ska förberedas innan, men det fixar jag o mamma lätt! Det jobbigaste är nog vad man ska ha på sig, har precis rivit ut garderoben, men hittade inte så mycket. Så det blir ner på stan imorgon och hitta något snyggt och skönt!

Annars har jag haft en trevlig eftermiddag med Emelie, massa snack och chill! =)

Ne nu blir det pauskväll för mig!

Puss/A


RSS 2.0