ELAKA MÄNNISKOR!!!

Blir så jäkla arg, vad är det för fel på människor!?!?!

Hur kan man vara så elak mot en annan person och säga såna elaka saker? Och hur kan man anklaga någon för att vara något den inte är, bara för att man har gissat om saker och ting men inte har en jäkla aning egentligen!!

Att vuxna människor beter sig på detta sätt, pratar bakom ryggen och pikar och är elaka i flera dar! Fy fan säger jag bara, trodde det bara var jäkligt unga människor som gjorde sånt!!

Man kan inte vara helt insnöad i sitt eget tänkande och att allt ska vara som man själv tycker och att alla personer ska vara i en viss klass för att "duga"! Dags att bredda sitt tänkande och lära sig att respektera alla människor oavsett åsikter!

Önskar verkligen jag var där så jag kunde få säga ett och annat till dessa människor som är så elaka!

Hoppas du orkar en dag till min underbara goa snälla person som du är! Jag finns alltid här för dig oavsettt klockslag eller dag, älskar dig!

/A

Bakardag

Då var det ett tag sen jag skrev, men så blir det ibland...

När jag hade hämtat Jennie idag så följde vi med mamma och rastade Alice och gjorde snöänglar, tösen har verkligen fått dille på att göra snöänglar hela tiden =)

Efter det så blev det in i värmen och så bakade vi vaniljbullar, tyckte det var dags att fylla på frysen igen, för den har stått utan bullar för länge nu. Medans bullarna jäste så blev jag rastlös så då gjorde jag en bananpaj också, blir perfekt att ta med sig till fikat imorron på jobbet!

Nu sover tösen och jag sitter i soffan och slappar efter att ha röjt köket, ska nog ta och fixa en kopp kamomill te till mig.

Jag läntar verkligen till helgen, lite slappar tid med familjen och slippa promenera i denna i snön på mornarna, är så jobbigt att få fram vagnen. Fast idag blev jag bortskämd och blev hämtad av mamma imorse, för det hade ju snöat som fasiken i natt.

Ne ha det bra gott folk, nu blir det kamomillte och mys.

/Annica

Back to work

Bloggen är kass igen! Ingen stil funktion what so ever, irreterande! Idag har jag mest legat i sängen och sovit, så nu känner jag mig redo för verkligheten igen och frisk från alla förkylningsbaciller. Ska bli så skönt att jobba igen så man slipper detta tänkande hela tiden, det gör juh bara en knäpp! Jag måste skärpa mig och sluta över analysera allting och bara låta saker va som dom är! Skärpning! Mamma var helt underbar idag som ställde upp och hämtade Jennie på dagis och ordna max mat till mig, ibland är max the shit..haha.. thanx mamma! Låtarna som har spelats idag har varit: Sister Hazel - Your Winter Incubus - Wish You Were Here och låten Echo Imorron blir det jobb och sedan date med vännerna, precis vad jag behöver, lite stress och lite skoj! :) Ne godnatt på er alla! That's all /A

Förkyld och tankspridd

Då ligger man här igen i tankarnas värld och funderar på hur saker och ting ska bli, vilken väg man kommer välja..
Det kommer visas sig inom kort....jobbigt...

Idag har jag iaf spenderat dagen i sängen och soffan, då jag har varit genomförkyld för Jimmy smittade mig i helgen.. Mycket taskigt... Jag blir faktiskt hemma imorron också då jag känner att det inte har gett sig på något sätt, så man blir helt återställd innan man går tillbaka till jobbet.

Det positiva med att jobba så som jag gör är att jag kan jobba hemifrån när jag är sjuk, så laptopen har praktiskt taget bott i mitt knä idag, börjar bli lite varmt om låren..haha...

Tösen fick vara på dagis idag som vanligt, för hon tycker att det är så tråkigt att vara hemma när mamma är sjuk, dem hade åkt pulka och lekt en massa, så hon hade haft en toppen dag. Det var himla jobbigt att lämna och hämta henne däremot i blåsten och snön, speciellt när man har feber och knappt kan andas... Men inför morgon dagen så slipper jag för då ordnar Jimmy och mor det så jag får kurera mig ordentligt, tror att mamma vill att jag ska komma tillbaka till jobbet..haha...

Låten som har gått på datorn väldigt mycke idag har varit Creed med "one last breath", grymt bra låt och text!

Låt text:

Please come now I think I'm falling
I'm holding to all I think is safe
It seems I found the road to nowhere
And I'm trying to escape
I yelled back when I heard thunder
But I'm down to one last breath
And with it let me say

Hold me now
I'm six feet from the edge and I'm thinking
That maybe six feet
Ain't so far down

I'm looking down now that it's over
Reflecting on all of my mistakes
I thought I found the road to somewhere
Somewhere in His grace
I cried out heaven save me
But I'm down to one last breath

Sad eyes follow me
But I still believe there's something left for me
So please come stay with me
'Cause I still believe there's something left for you and me

All for today
/A

Analyserande

Där rök sista chansen...

Då har man städat hela huset och tvättat i ren terapi, istället för att bara sitta stilla för då kommer tankarna...

Snart ska jag bege mig hem till mor för färgning av hennes hår och äta middag, även hämta min tös som har varit där sen imorse :)
Blev erbjuden skjuts dit, men det känns som jag behöver en uppfriskande promenad och hörlurarna på hög volym i öronen!

Varför kan inte vi tjejer vara precis som killar och bara rycka på axlarna och säga eh det löser sig eller somna direkt man lägger huvudet på kudden. Ne vi ska vara några jäkla analyserande maskiner som aldrig slutar tänka, hur mycket man än försöker få väck tankarna så kommer de så fint tillbaka direkt man sätter sig ner eller ska sova, så störigt!

Ne nu ska jag bege mig men det kanske kommer en update senare ikväll!

/A

Onsdagkväll!

Ljusen brinner på bordet, kamomilltet ryker ur koppen, badat och myskläder på, barnet sover och jag njuter.
Detta är verkligen MIN tid på dygnet, ren avslappning, så jag orkar nya tag imorgon.

Många undrar hur jag orkar att vara själv alla vardagar och om jag inte tycker det är tråkigt. Men mitt svar på det är faktiskt att jag verkligen är en person som njuter av egen tid och inte ha barn och sambo runt mig hela tiden. Visst skulle det vara trevligt att träffa sin sambo oftare men samtidigt så är egen tid så viktigt för mig.

Jag har märkt att man blir väldigt tankspridd och deppig när man slutar röka, det är som en berg och dalbana med känslorna. Ibland känns livet underbart och man känner sig hälsosammare men ibland vill man bara krypa ner under täcket och låta tårarna rinna... Har läst många artiklar att det är normalt att bli känslosam när man slutar röka just för att man känner en saknad efter något. Men det är fasiken värt det! Jag får helt enkelt inhandla lite gråtpapper och frukt istället för chokladen..hehe!




I miss someone/something but I don't know who/what it is...



All for today!
/A




Hard or good time

Har inte så mycke att säga om denna dag förutom att den har varit extremt jobbig känslomäsigt....

Det som har stöttat mig idag har varit matchbox 20 och albumet "yourself or someone like you", bra låtar som får en att gå igenom hela känsloförrådet allt från jätte ledsen till arg till glad!


En av deras bra texter:

"-What we learned here is love tastes bitter when it's gone 
Past yourself forget the light, things look dirty when it's on 
Funny how it comes to pass, that all the good slips away 
And there's no one around you can remember being good to
You 


Shame, shouldn't try you, couldn't step by you 
And open up more 
Shame, shame, shame 

What we lost here is something better left alone 
Second steps have been forgotten, will you tell me how 
They go 
Set yourself, situate, like a fool try again 
There's no one around you can remember being good, for you

We never thought we'd get so troubled 
We could never think that much 
It should never get this bad 

So let the wind blow ya, across a big floor 
But there's no one around who can tell us what we're here for 
Funny in a certain light, how we all look the same 
And there's no one in life you can remember ever stood for you!"

Tyvärr allt för idag...

/A

Helgen

Fasiken det är något fel på bloggen idag, så det går inte att skriva i stycken eller någonting... Så allt står som flytande text tyvärr! Redan söndag, helgerna går bara fortare och fortare... Tycker nog att man ska införa måndag eller fredag som helgdag också, så man hinner med lite mer! Helgen har varit en lugn helg, i fredags var det bara jag och tösen hemma, tösen la sig tidigt och jag tittade lets dance sen la jag mig också var så himla trött. Igår städade jag bort julen på nedervåningen, så det blev första gången jag såg våra nya tapeter i vardagsrummet utan allt julpyssel och jag är riktigt nöjd över tapeterna, det är så snyggt! Efter jag hade städat så tog jag en paus och satte tösen i pulkan och gick och hälsade på pappa, Jennie älskar verkligen att busa med morfar. Efter det blev det lite handling i affären och självklart lite lördagsgodis :) Väl hemma igen så fortsatte jag städa lite till, sedan var det dags för middag och det blev laxwok, så gott blev det :) Jag och sambon har juh sagt nu att vi ska börja äta lite nyttigare, får se hur det går, det är juh så svårt att hitta nyttiga recept...haha Kvällen blev lugn med lite tv titt och slapp i soffan. Råkade zappa fram paradise hotel, shit vilket dåligt program, hur kan folk titta på det?!?! Det är juh ett gäng kåta brats som enbart har sex och super, helt stört! Idag blir det först att städa övervåningen och få bort allt julpyssel därifrån. Sedan blir det en stund i pulkabacken med tösen, hon tycker att det är så kul att åka pulka och hon vill bara åka själv högst uppefrån i backen. Så jag står som en nervig mamma mitt i backen och håller koll på att hon inte åker in i nått.. hehe Efter pulkabacken så blir det bara hem och byta om och sedan bege sig till mamma på middag, där det ska serveras porterstek idag, mums! Måste även tala om att det går fortfarande jätte bra att sluta röka, en vecka imorron! Är fortfarande lite deprimerad i humöret, men det blir säkert bättre, jag måste bara ta tag i det som gör mig deprimerad och ändra på det, en sak i taget... Ne nu ska jag börja städa, ha en trevlig söndag gott folk! That's all! /A

52 timmar

13:27
Då har man varit utan cigaretter i 44 timmar, måste säga att det faktiskt går lättare än vad jag trodde att det skulle göra. Det ligger verkligen bara psykiskt det är inte kroppen som suger efter cigg det är enbart tankarna. Av dessa timmar så har jag gått till baksidan ett par gånger och kommit på mig själv att jag ska inte ut där jag har juh slutat. Det har speciellt hänt efter att jag har ätit mat eller när jag inte har något att göra. Jag har upptäckt att röka enbart har varit en grej för att aldrig bli helt rastlös, har man inte haft något att göra en stund så har man alltid gått ut och rökt. Det har enbart varit en tidsfördrivare att röka, tänk på det alla ni som röker fortfarande att varje gång ni tänder en cigg är för att ni inväntar att reklamen ska ta slut, att maten ska bli färdig, att ni ska ringa någon, att ni inte har något att göra.

Jag märker även på mitt humör att jag inte röker längre, det känns som att det är något som saknas, jag känner mig lite tom och ensam. När saker inte blir som jag vill så kommer till och med tårarna fram, jag är nog väldigt känslig just nu...

Sen tror jag att jag nog skulle ha mått bättre om det var fler som trodde på mig, men de flesta tror inte att jag fixar att sluta röka, men jag ska banne mig visa er alla!

Min bror sa till mig igår: -Jag tror på dig, du kan visst sluta röka annars har du dålig självdisciplin.

Och det har han helt rätt i allt ligger i om man verkligen vill och jag vill verkligen!

För jag vill inte stå där när jag är 50 år med kol, lungcancer eller någon annan sjukdom och veta att hade jag inte rökt så hade jag förmodligen inte haft det. Men visst man kan få dessa sjukdomar om man inte röker men då skulle jag kunna ta det på ett annat sätt om jag fick det, men inte veta att jag valde det och kanske förlorar massa år av mitt liv och tid med min familj och min dotter!

Så där nu har jag peppat mig lite och påminnt mig om varför jag gör detta, så nu ska jag röja lite och sen får man se vad som händer idag.

21.00
Denna dag har varit den värsta hittills! Jag har inte varit direkt röksugen, visst jag har tänkt på det, mycket! Men jag har framför allt varit oerhört ledsen hela dan och kännt mig extremt ensam. Fast att jag var iväg med bror, mor och jennie och lunchade och sen tittade jag och jennie på film och sen kom pappa på middag. Så har det ändå kännts som om jag har varit helt ensam hela dan.. Svårt att beskriva men typ känt mig tom innuti och ledsen, precis som om jag bara ville kramas med en vän eller ligga i Jimmys famn.

När pappa gick hem och Jennie la sig så blev jag bara mer och mer ledsen juh mer tiden gick. Strax efter gick det inte att bita ihop mer, tårarna rullade för fullt och jag kände mig så tom!

Nu har jag precis tagit en varm dusch och nu ligger jag i sängen och skriver, ska strax lösa lite korsord också så att jag rensar tankarna ännu mer. Känns som att man gör det mesta just nu för att slippa tänka. Men jag förstår inte varför man känner sig så grymt ensam när man slutar röka, någon som har ett bra svar på det? Jag önskar verkligen att Jimmy var hemma nu eller att någon annan fanns till hands men ibland får man bita i det sura äpplet och klara det själv.

Imorgon blir det tillbaka till jobbet så då får jag något att fokusera på, sen hoppas jag verkligen att jag är gladare imorron, kan juh inte gå runt och grina på jobbet...

Men jag är fasiken duktig, 52 timmar utan ciggaretter!!! Beröm till mig själv!

So long!/A


Skåneresa!

Då har man spenderat ett par dagar i skåne hos syster yster, det har varit så trevligt!

Vi åkte ner på onsdagen så vi vär där till onsdag kväll, då blev det middag och mys och prat. På torsdagen (nyårsafton) så åkte vi tjejer och inhandlade nyårsmiddan och fixade lite, hittade en jätte fin jacka till tösen :)
Sedan när vi kom hem så blev det lite vila en stund sen var det dags att piffa till oss och ordna middagen. Kvällen blev trevlig och mysig med middag, sällskapsspel och fyverkerier.

De andra dagarna i skåne har vi hälsat på Jimmys familj, men mest har vi varit hemma hos syster och bara varit. Har varit riktigt skönt att vi inte har stressat upp oss som vi brukar göra när vi är i skåne, att vi ska hinna med alla och allt, utan att vi tog det som det kom denna gång.

Imorse gick vi upp tidigt och åkte hem, skönt att komma hem skapligt, men vi har inte gjort något här hemma som vi skulle när vi kom hem. Istället blev det en riktig slappar dag, men man är ganska slut efter bilresan...

Imorron åker Jimmy och jobbar igen medans jag är ledig tills på torsdag, så skönt med några lediga dagar hemma också! :)

Ne nu ska jag röja efter middagen här hemma.

Syster yster jag hade jätte trevligt hos dig, hoppas verkligen du kommer upp snart!

So long!

/A

RSS 2.0