Händerna i bandage

Sorry att det inte blev någon update igår, men jag var helt slut igår kväll när alla gäster gått hem... Det var fullt hus från två till halv sju, men det var mycket trevligt.

När jag la Jennie igår kväll så kramade hon mig och sa: Tack mamma för mitt bästaste kalas, jag älskar dig.
Mitt hjärta blev så varmt när hon sa det, för hela dagen var ju för hennes skull och att hon blev så glad o nöjd var underbart!

I hennes paket låg:
Pärlor till pärleplattor
Massa pärlor att göra halsband o armband av
Målar grejer (pennor och block)
Rita på tröjor kitt
Prinsesseskor
Böcker
Reselåda med massa roliga pyssel o spel i
Nintendo DS med hello kitty spel
Smink
Trälastbil som hon ska måla själv
Ansiktspennor

Har jag glömt något så ber jag om ursäkt

Så idag har dagen gått åt till att spela spel, så som plocke pinn, memory och givetvis nintendo ds. Sedan har vi sminkat och ritat och även tagit hand om tvillingarna, ibland vet jag inte ens själv hur jag lyckas... hehe

Natten till idag var väldigt jobbig, Agnes o Andi vaknade jätte ofta och det blev många napprunder så jag var sjukt trött imorse när vi gick upp vid åtta. Tror att det kan berott på att det blev så mycket intryck för dom igår med alla gäster och så och dom skötte sig exemplariskt hela tiden när vi hade gäster här. Väluppfostrade...haha

Annars har dagen bestått av att ta hand om och umgås med barnen, har enbart varit utanför dörren när jag hämtade posten och gick med soporna. Men idag behövdes en riktig slappar dag inomhus.

Jag har ju haft klåda i händer och fötter till o från en vecka nu och väldigt ont i händerna i snart en månad. Så jag har bokat tid hos läkaren och ska dit den 28. Men idag vid elva tiden så började det klia nått enormt under och på fötterna och i handflatorna och på händerna, trodde jag skulle bli tokig. Jag bara grät och skrek i panik medans jag kliade händerna med min hårborste och drog fötterna mot trappstegskanten. Det kändes som att dom skulle brinna upp och det kliade så sjukt mycket, till slut så gick jag in i duschen och spolade av händer o fötter med iskallt vatten tills dom domnade och sen smörjde jag in dom och då gav det sig i fem tio minuter typ... Så jag höll på så mellan duschen och soffan ett tag tills det till slut gav sig, cirka en timme senare... Visst det kliar hela tiden men inte lika mycket så jag kan hantera det.

Men min syster gav mig rådet att linda mina händer med bandage och det hjälpte! Händerna slutade klia men det blev som lite stickningar istället men hellre det. Men ska jag behöva linda fötterna också? Vad är det som händer och har någon annan haft liknande symtom?
Känns som att händer och fötter ska brinna upp samtidigt som det kliar nått enormt utan utslag och händerna är typ orkelösa, har svårt att lyfta och så..
Skit skumt och väldigt jobbigt när man har tre barn o ta hand om plus att jag är själv nästan hela tiden också.

Nu ska jag hämta ett glas kall cola i kylen och inta soffan och glo på tv en stund sen blir det sängen tidigt...

//Annica

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0