Lycka

Det är en underbar känsla som rusar genom min kropp, jag har så sjukt mycket att vara stolt och nöjd över! Ska bara påminna mig själv att komma ihåg det varje dag och inte glömma bort det viktiga här i livet.

Just nu sitter jag i soffan med en kopp te och är väldigt nöjd över mig själv. Jag bet ihop och hoppade upp på orbitreken och körde järnet sedan blev det både situps och armhävningar, nu ska det sista på magen bort!

Imorgon jobbar man halvdag, så nu sitter jag och funderar på om jag ska ner på stan efteråt eller om jag ska hem och städa efter jobb, men men det märks hur jag gör. Jag måste få tid och packa också för vi ska göra en road trip till skåne på fredag morgon. Ska bli mysigt att få åka iväg med familjen och träffa resten av släkten och vännerna!

Ne nu ska jag fortsätta njuta av min kopp te och min underbara gröna filt =)

Ha en hel härlig kväll!

//Annica

Trevlig helg

Då var det bara ett par timmar kvar på denna helg och imorgon börjar vardagen igen. Fast denna vecka blir det bara tre och en halv dags arbete, härligt!

Helgen har varit mycke trevlig, den började med ett långt mysigt samtal hela fredag natten. Sedan har den bestått av mycke umgänge med lilla familjen. Det roligaste av allt var att vi var på busfabriken igår. Jag undrar egentligen vem som tycker att det är mest kul, jag eller Jennie.. haha....

Tyvärr blev tösen magsjuk på vägen hem och var dålig resten av dagen, men då var det tur att pappa var hemma för han klarar det där med kräk bättre än jag. Men imorse var hon fullt frisk igen, så idag har vi spenderat dagen med att kolla in nya stadium och ätit lunch på bron.

Nu ska jag och tösen mysa lite i soffan och ha en lugn söndags kväll så vi orkar med veckan igen.

Mitt nya motto: "En dag i taget med öronen öppna så löser sig det mesta."

Hoppas ni andra har haft en trevlig helg.

Puss

Rapande papegojor!

Idag är det fredag, solen skiner och det är fredagsmys och bla bla bla! Alla människor säger samma saker just nu, låter som rapande papegojor...haha

Ne nu ska jag inte låta elak, visst är det härligt med våren och helgen, för vissa iaf...

Själv ska jag spendera denna kväll med mig själv och jag ska njuta av att ha lite egen tid. Det blir bad, med levande ljus, skum och lite vin. Sedan blir det soffläge med filten, levande ljus och datan, många tankar och känslor ska ut nu, bara dumt att hålla allt inom sig. Skriva allt i ett word dokument, sen när man är färdig och alla känslor är ute och tårarna och ilskan har kommit fram så trycker man på delete knappen, så är det både borta från datan och huvudet, bara att gå vidare!

Resten av helgen kommer jag nog spendera väldigt mycke med mig själv och avstängd telefon, så jag kan få detta klart någon gång, orkar inte gå så här längre...

Ne nu fick jag ett städryck, så jag ska nog städa lite först innan jag slänger mig i badet! Eller inte för nu ringde telefonen, så jag får lägga min kväll på hyllan ett par timmar till, så är det när folk ringer och säger att jag måste komma och att skjutsen står utanför om en halvtimme... Men snäll som man är så hoppar man i kläderna och drar borsten genom håret... haha

Ha en toppen helg mina trogna läsare så hörs vi nästa vecka!

****Love A


Everlast

Nu rullar Everlast om och om igen i högtalarna, många minnen som dyker upp!

De två låtarna som verkligen väcker gamla minnen är Maybe och Broken, fast broken passar bäst just nu.

Lyssna dom är riktigt bra!

Update kommer imorron, orkar inte skriva mer idag.


/A

Babysteps

Denna dagen har flytit på rätt så bra, förutom att jag vaknade med världens mensvärk imorse och fick stoppa huvudet i toan. Men lite värktabletter och frukost fick bort smärtan ett tag, sedan begav sig jag och tösen till dagis, där hon glatt vinkade hej då och sa vi se snart mamma för vi ska till doktorn snart! Enda ungen på denna jord som ser fram emot att få gå till doktorn...haha

På jobbet flyger verkligen tiden iväg och mina tankar har jag inte tid med, vilket är skönt. Mitt jobb är fasiken det bästa jobb man kan ha, det är skit kul, speciellt nu när man utvecklar så mycke!

Jobbade bara till ett idag, för sedan var det dags att sticka till läkaren med tösen gällande hennes eksem. Nu tror dem att hon är gluten allergiker, men vi får vänta och se vad provsvaren säger. Jag tror inte att hon är det, men men vi får vänta och se.

Väl hemma igen så slog mensvärken till och nu ligger man nerbäddad i soffan och kollar på shrek med tösen, ibland har vi det bra mysigt här hemma!

Vi ska snart bege oss ut i skogen, för vi är hundvakt åt Alice tills på torsdag, mysigt att få lite sovsällskap i sängen igen! =)

Idag är jag på ganska positivt humör eller så är det för att jag är upptagen av smärtan i magen just nu, men mina tankar går just nu i att tiden får visa hur allt ska gå till... Ett steg i taget.

Imorgon kommer bli en toppen dag, jobba och sen mysa med underbara Emelie =)

Ne nu ska vi klä på oss och gå ut.

Puss till er/A

Smärta

Varför?!?!

Allting som jag har stått för och som jag har strävat mot är borta och kommer aldrig kunna uppnås! Det gör så jäkla ont i hela mig, det gör så ont så jag mår illa när jag tänker på det och det smärtar i hela kroppen. Vet varken ut eller in, vill bara få må bättre, få känna lite lycka, ha ett leende på läpparna.

Får sån panik när jag tänker på allt som ska göras och allt som ska delas upp osv, att slitas från sin vardag för att bygga upp en helt ny från början igen är nog det jobbigaste som hänt mig!

Jag måste lära mig att acceptera det som hänt, vilket jag ska göra! Men att jag ska förlora allting annat runt omkring mig också, det gör så sjukt ont att det inte går att beskriva i ord.

Det värsta av allt är att min livsdröm försvinner och jag kommer aldrig få tillbaka den igen!

Nu vet jag att alla ni där ute säger, det löser sig, du är starkare än va du tror, du kommer hitta någon ny, du kommer bli lycklig igen.

Visst jag kanske kommer bli lycklig igen men min livsdröm är borta och kommer aldrig komma åter oavsett hur jag går vidare ur detta.

Livet är skit just nu!

Superwoman!

Cause I am a Superwoman,
Yes I am!
Yes she is!!
Even when I'm a mess,
I still put on a vest,
With an S on my chest.
Oh yes!
I'm a Superwoman!!


5 dar

5 dagar, att det skulle gå så fort det trodde jag inte! Trodde detta skulle ta evigheter, men ibland är livet bra härligt, bara att njuta!

Idag händer det grejer, först jobb sedan lunch med världens bästa och jobb igen. Men sen då jäklar, då bär det av hemåt och då ska jag och tösen påskpynta där hemma och göra fint, hon har fått gjort massa eget pyssel, så duktig!

Sedan blir det en svängom i köket för att fixa lite middag till gästerna som kommer, undra va jag ska bjuda på? Men jag kommer nog på något smarrigt under dagen, allting löser sig :)

Ne nu ska jag dyka ner i min jobb värld, nice nice!

Ha en hel härlig dag alla goa människor!

Och du förresten Maggis, jag hör av mig snart jag lovar! Men bara så du vet än så länge, I´m doing great!

Bye Bye


Go go go

Nu är håret klart och det blev så jäkla snyggt, känner mig som en ny människa! Och vem vet det kanske jag är! =)

Har inte tid att skriva så mycke idag men jag ska förska få upp en bild på håret imorron.

Men här har ni en skit bra låt att lyssna på så länge, en riktig favvo låt just nu med bra text!

The All American Rejects - Give you hell

Bye Bye!

Makeover!

Dagens inköp blev SMINK!
Det behövdes verkligen då det mesta hade börjat tagit slut i sminkväg, men nu är det påfyllt igen!


Imorgon kommer Pauline och ska klippa och färga håret på mig! Jag funderar för fullt hur jag ska ha det, men tufft ska det bli iaf och gärna lite färg i det svarta!

Känns härligt att börja om med en riktig makeover! Först lite nytt smink sedan fixa håret och sedan ska jag även försöka hitta ett par jeans imorgon! Såg ett par snabbt idag på Gina så jag får kika in där imorgon på lunchen och spana mer på dom.

Ne nu ska jag ta och fixa lite middag här hemma för Emelie kommer innaför dörren vilken sekund som helst nu. Så här blir det myskväll och massa skit snack :)

Dagens inhandling!

Frisyr och shopping

Då har man planerat helgen och det kommer bli så kul, både mys och full go, precis vad jag behöver!

Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra med mitt hår, ska nämligen klippa och färga det men vet inte riktigt hur. Vill våga något riktigt tufft denna gång, men det måste även funka i alla lägen, har ni några tips får ni gärna komma med dom!

Har spenderat eftermiddagen med Pauline och vi har bara suttit i köket och pratat i flera timmar, det är verkligen underbart att ha en sån vän som man kan prata med om allt och som faktiskt tar sig tid att lyssna. Hon är definitivt den bästa människan man kan ha i sitt liv, love u sis!

Imorgon blir det först jobb sedan blir det shopping till max, har bestämt mig för att inhandla lite nya sminksaker, skor, hårfärg och så blir det nog ett par jeans. Härligt att inhandla lite nya saker!

Ne nu ska jag fortsätta glo på desperated, konstiga hemmafruar det där..haha

Jag tänker leva på komplimangerna jag har fått idag, jag är bäst, älskad och en pudding... haha


/Annica


My life!

Jag är en vandrande jojjo just nu men så är det, bara att försöka hantera nergångarna.

Hade en mycke spännande dag idag med roliga idéer, tror detta kan bli riktigt bra så nu gäller det att satsa det där lilla extra och ge gärnet! Full fokus på dessa idéer, jobbet och min underbara dotter!

Inombords känner jag mig väldigt ilsken just nu, har insett att jag får fixa detta helt på egen hand och vet ni vad? Det kommer jag göra också, vänta så ska ni få se! Ibland tror man tydligen för bra om folk men detta har fått mig att inse en hel del hur vissa är.

Den som verkligen finns där för mig och som är min stöttepelare i detta är min dotter som får mig att le i alla lägen! Jobbigt att hon lägger sig så tidigt bara... haha!

This is my life and I will make it on my one, you will se!


























Time to think

Denna helg blev inte alls som jag hade tänkt mig, hade massa roligt planerat för att ha en egen helg, men det sprack.

Det tog tvärstopp, kändes som att gå in i en vägg psykiskt, nu blir det till att fundera och bestämma sig för vilken väg man ska ta. Vad vill jag egentligen och hur vill jag ha saker och ting? Måste bestämma mig först innan jag agerar så det blir rätt i slutändan.

Det kommer alltid kämpiga tider här i livet, frågan hur man ska hantera dem och hur man ska gå vidare. Men jag tror att sätter man sig ner och andas lugnt så kommer svaren till en. Givetvis kommer det ta tid, men dem kommer, det handlar om att ha tålamod och inte tvinga fram något.

Idag har jag och tösen bara myst här hemma, dragit ner peciennerna och tittat på film, ätit god mat, lite snacks och snart kommer det besök så då blir det nog en försenad födelsedagspresent till lilla tösen så då tycker hon nog att denna dagen har varit perfekt och det är huvudsaken!

Imorgon kommer den bästa vännen hem, så då blir det mys och mat och massa prat!

Allt händer av en anledning frågan är bara vad?

/Annica

En äldre bild på mig och prinsessan! Hon kommer alltid vara min bebis!

Tårta

Då var veckan i full gång, denna dag har verkligen flugit förbi. Fullt upp på jobbet och sedan blev det inhandling inför dotterns födelsedag imorgon. När vi kom hem gjorde vi en tårta till morrondagen, tösen fick bestämma vad som skulle vara i tårtan och hur den skulle se ut. Så det blev banan, kiwi, vaniljcreme och chocklad.. haha får se hur den smakar imorgon, den ser god ut iaf!

Det är svårt att ta in att det redan har gått tre år sen jag låg på bb och fick se min solstråle för första gången. Hon var så söt, liten och oskyldig. Nu tre år senare så är hon fortfarande söt och liten men inte så oskyldig längre...haha... Trotsen har verkligen satt igång och busigare unge får man nog leta efter, men det beskyller jag hennes pappa för, för jag var sååå snäll och oskyldig när jag var liten :)

Ne nu blir det en sväng in i duschen och sedan sängen, för imorron ska jag försöka vakna före tösen så jag kan sjunga för henne och servera frukost på sängen!

//Annica

Vårens tecken

Vaknar av att solen lyser igenom gardinerna och strålarna når mitt ansikte, tar en stund och njuter av att våren närmar sig. Jag vänder sedan ryggen mot solen och stänger ögonen för att falla tillbaka till drömmarnas värld för denna morgon är huvudet extra tungt efter gårdagens gifter. När jag väl är nära till drömmarnas värld så står det en annan solstråle bredvid sängen och prasslar med något i sina händer. Jag öppnar upp mina ögon och där står hon den bästa solstrålen i mitt liv och inte nog med det, i händerna håller hon en jätte fin bukett med blommor till mig.

Ett perfekt sätt att starta en lördagsmorgon på!



Dagen började underbart men slutade i tankarnas värld tyvärr, då dagen inte blev lika underbar som morgonen. Ibland sägs ord och görs handlingar som man sedan ångrar snabbt men som är svåra att radera bort från minnet.
Ska snart falla in i drömmarnas värld igen och denna gång hoppas jag att dessa saker följer med in i drömmarna och stannar där, så att morgon dagen blir bra från morgon till kväll.


Oj så djupt jag har skrivit idag, men ibland blir man på det humöret.

Hoppas ni har en trevlig lördag kväll!

Godnatt
//Annica

RSS 2.0