Just you and me

Här kommer min update, bättre sent än aldrig. Veckan har varit fullt upp, mycke saker på jobb och mycke saker privat. Jag har med andra ord somnat som en stock varje kväll, vilket har varit härligt för jag brukar ha svårt att somna. Bara för att berätta en liten sak som hände här om kvällen så ni förstår hur trött jag varit, satt i soffan med en tallrik yoghurt innan jag skulle gå o lägga mig. Hade även ett paket våtservetter framme för jag hade tagit bort sminket. När jag ätit färdigt tog jag våtservetterna och tallriken och ställde tallriken med skeden i badrumsskåpet och öppnade diskmaskinen och la in våtservetterna när jag skulle stänga diskmaskinen kom jag på mig själv. Då var det bara att byta plats på grejerna och gå o lägga sig. Haha, ibland är man bra trött!

När det gäller magen så växer det så det knakar eller snarare stramar, känns som huden ska spricka. Förstår inte riktigt hur båda två ska få plats där inne, blir lite rädd när jag tänker på hur stora dom ska bli och hur liten jag är. Förstå hur stor min mage kommer bli! Men jag får helt enkelt försöka strunta i rädslan och tänka på dom underbara liven där inne. Sparka och snurra runder vet dom iaf hur man gör och så verkar dom vara överrens med varandra om att dom ska sparka samtidigt så magen pekar åt alla möjlig håll. :)

Idag har varit en hel härlig eftermiddag, jag har fått min efterlängtade tid. Jennie följde med mormor hem idag och sover där och mannen jobbar och kommer hem senare ikväll. Så efter jobbet satte jag upp två tavlor i hallen, sen blev det bad med levande ljus och musik. Efter det gjorde jag en kopp te och två varma vaniljbullar, la mig sedan i soffan med myskläderna och tittade på Sex and the city, film 1. Den kan man se hur många gånger som helst, underbar film!

Nu ska jag fortsätta att njuta av min egen tid genom att göra en till kopp te och mysa ner mig under filten i detta höstväder. Höstväder är mysigt för nu får man tända levande ljus, lägga sig under filten och njuta av en kopp te! Underbart!

Hehe blev inte alls som jag trodde, mannen ringde nu o sa att han var på väg hem o han skulle ta med sig en kycklingrulle till mig. Han är så snäll så :)

t.A.T.u spelas i datorn just nu, helt oväntat... Shit va jag börja tänka på en gammal vän då! När vi var unga o så där fjortis aktiga så lyssnade vi på t.A.T.u och sa att det var vår låt. Kommer du ihåg det Magda? Saknar dig :)

Ta hand om er alla goa människor!

Hörs igen!/A

4 weeks to go!

Imorgon börjar mina jobbiga veckor, mycket som ska ske på kort tid, men vill man så går det! Gäller bara att hålla humöret uppe och se framåt så är det snart över! Jag håller iaf tummar och tår att det blir som jag vill och att mitt självförtroende blir lite bättre.

Ska försöka med en update i övrigt imorgon men nu ska jag gå och lägga mig och se om jag kan få någon sömn med alla saker som snurrar i mitt huvud! Natti natti!


sydliga breddgrader

Då var arbetsveckan i full rulle och imorron bär det av mot skåne på både jobb och familjeträff! Toppen när man kan kombinera familjen och jobbet, två flugor i en smäll!

Jag letar fortfarande förtvivlat efter snuttefiltar, men det verkar inte finnas några alls, antingen är dom för tunna eller så är det massa konstiga märken såsom hello kitty o annat. Är ju så sjukt trött på hello kitty! Jag får nog försöka hitta tyger och be om hjälp att få dom uppsydda precis så som jag vill ha dom!

Nu börjar det märkas rejält att man väntar tvillingar, det sparkas hej vilt i magen och jag tror att dom pratar med varandra för dom sparkar exakt samtidigt, den ena neråt och den andra uppåt. Känner även att jag börjar växa rejält nu, känns skillnad för varje dag. Men ska jag hinna få två gravidmagar så är det väl dags att börja växa. Helt sjukt att man ska bli så stor, vet inte hur jag ska orka gå runt sen, något framåt tung.. haha..

Men det ska faktiskt bli mysigt att få två bebisar samtidigt, dubbelt så mycke bebis lukt och mys :)

I övrigt i livet så rullar allt på, mannen är iväg och jobbar och jag ska till skåne som sagt. Tösen får även följa med och träffa sina kusiner :) Sen till helgen kommer syster med familj upp och hälsar på och då blir det konsert på temakrogen med "Back from the dead"!! Kommer bli så kul!! Får hålla tummarna bara att syster inte föder innan dess för vi måste gå på detta!! Ones in a lifetime moment!

Nu är det dags att natta tösen så hon orkar leka på dagis imorron innan vi beger oss mot skåne!

Såhär ser mina bebisar ut nu förresten...


Inte så konstigt om det börjar bli trångt..haha


//A

smått o gott

Denna dagen har bestått av jobb och sedan blev det en tur iväg och kolla på lite bebis saker, men nått handlande blev det inte.. Förstår inte varför dom inte kan tillverka sånna snuttar som jag vill ha, bara en massa tunna och konstiga motiv. Men jag får hålla ut, jag hittar säkert dom perfekta innan det är dags, men snuttefilten är bland det viktigaste man ska välja.

Sedan blev det hem och äta middag och umgås med familjen, jag har blivit så bortskämd nu när jimmy har varit hemma måndag o idag. Fått både städat, maten serverad, skjuts till o från jobb, tvättat m.m, han är för go!
Men imorgon åker han så då får jag klara allt själv igen, men det ska jag nog fixa!

Nehe nu ska jag nog gå o titta om vi har nått gott i köksskåpen att äta så här på kvällen, är så sugen på glass men den är slut. Så jag får handla det imorron istället, finns säkert något annat att äta.

Förresten, äntligen har jag fått tummen ur röven och fotograferat magen så här kommer lite bilder.
Bilderna är tagna första dagen i vecka 21.



tösen ville också vara med

Bilstolar

Då har vi införskaffat oss bilbarnstolar till bebisarna, så nu står dom i hallen och är så fina :) Men dom kommer bli ännu finare när det ligger härliga små liv i dom :)

Ska försöka hinna med att ta lite bilder på magen ikväll också, måste ju ha bildbevis nu när det blev tvillingar, annars hade jag nog inte brytt mig. Tror man bara orkar bry sig om sånt när man är förstföderska för då är det så nytt och spännande.

Nehe nu ropar tösen och mannen på mig så jag får väl gå och mysa med dom.

Men här är en bild på en bilbarnstol, det blev två likadana.


Med vinterskydd                          Utan vinterskydd

Söndagstrött

Då var denna helgen nästan över, bara lite söndagsmys kvar!

I helgen har vi haft Jimmys syster med familj på besök och det har varit jätte trevligt! Helgen bestod av lek, babbel, playstation, karneval, badhus och en massa massa bus o mys! En toppen helg med andra ord!
Nu ligger mannen och tösen i soffan och sover, det är kul att vara på badhuset men man blir helt slut.

Magen växer o växer, nu känner jag mig större för varje dag som går. Jag som inte ville bli stor denna gång men det lär jag bli eftersom det är två. Jag kunde tydligen räkna med att gå upp runt 20-25kilo och två magar framåt, usch det kommer verkligen bli hårdträning efteråt!
Fick besök på jobbet i fredags av Kajsa som hade handlat paket till bebisarna, jag blev jätte överraskad. Hon hade köpt två mösser och två bodysar var till bebisarna så söta :) Hon hann först, inte ens jag har köpt något ännu, jag är sån som helst köper i slutet av graviditeten, tycker inte om att köpa massa saker för tidigt. Men fick ju reda på att jag kan föda när som helst från vecka 25 så vi får väl iaf förbereda med bilbarnstolar och sängar, men så mycke mer blir det inte förrens bebisarna tittat fram.

I veckan som kommer blir det arbete på 50% och sedan ska jag försöka tvätta o fixa lite. Ska även mäta väggarna som ska slås upp så vi vet hur mycke material vi behöver köpa. Skulle vara skönt om vi kunde komma igång med renoveringen snart eftersom vi ska måla o fixa fyra rum istället för ett. Men som sagt det blev inte som vi tänkt..hehe..

Ne nu ska jag väcka mannen så han kan åka o hämta hämtmat så vi kan kolla one three hill o äta gott. Sedan blir det soffläge hela kvällen!

//A

Här är jag igen!!!

Nu har jag varit så dålig på att uppdatera här, men det har varit mycke nu på sista tiden så jag har inte haft en tanke på bloggen. Men som tur var så kom jag på den idag :)

Semestern var mycket lugn och trevlig, hade svärmor på besök första veckan och syster andra veckan, mys mys! Tyvärr så fick Jennie vattkoppor andra veckan så vi kunde inte göra så mycke, men vi vilade och myste, precis som man ska göra på semestern. Det blev en vecka till hemma för Jennies vattkoppor ville inte riktigt försvinna, men efter den veckan var dom borta och det blev dags för dagis, jobb och verkligheten igen!

Jag var även på ultraljud förra torsdagen och fick då veta att det var två bebisar i magen! Snacka om chock, tror aldrig jag har blivit så chockad i hela mitt liv! Jimmy blev överlycklig direkt, men för mig tog det ett par dagar att sjunka in nyheten, det blev juh mycke som blev förändrat i planeringen.. Men det blir nog bra, mera jobb men ännu mera mys :)

Jag tror att mina fortsatta inlägg kommer handla väldigt mycke om magen, så förbered er på att läsa om min graviditet och vill ni inte det så får ni nog läsa någon annan blogg under hösten..haha

Ne nu blir det lite godis och tv tittande.

Ha det bra gott folk!

RSS 2.0