Tjejsaker

Har arbetat som vanligt, sen hämtat tösen och cyklat hemåt.

När vi kom hem målade jag och tösen naglarna, blev så fint! Jennie tycker verkligen om att göra "tjej" saker, måla naglarna, fläta håret och lossas sminka sig, så söt! Hon har tjatat nu i flera veckor att hon vill ha rosa hår, så jag får nog gå och köpa färg snart så hon blir nöjd :)

När vi var färdiga med naglarna så blev jag rastlös så jag spenderade en stund i badrummet och lekte lite med sminket, så nu är jag jätte sminkad med flera färger på ögonen. Måste ju vara snygg för mina lossas vänner här hemma..haha...

Precis haft brorsan min på middag också, mycket trevligt!

Nu ska jag kolla vidare på sveriges fulaste hem!

Bye/A

Mina naglar, nougat färg med lite brunt mönster på!


Såhär ser ögonen ut, tjusigt!

Hemmadag

Idag var jag och tösen hemma från jobb och dagis då hon hade feber. Hon blev kry ganska snabbt under dagen, så imorgon blir det vanlig arbetsdag igen!

Denna dag har varit allt annat än lugn, jag tänkte imorse att vi skulle passa på att ha en lugn mys dag ihop. Men istället blev jag rastlös och storstädade övervåningen, tvättade massor och sopat carporten inför parkerings sopningen imorron. Så nu är jag super trött och får verkligen kämpa för att orkar se Greys men det ska jag!

Har precis tagit en avslappnade dusch med lugn musik, provade även min nya duschtvål och bodylotion från nivea som luktar hallon, dem var underbara! Så nu luktar jag som ett enda stort hallon! Haha!
Slog även på stort och gjorde en ansiktsmask som jag fick med som prov när jag beställde andra saker från eleven.se. Den luktar ljuvligt och huden är underbar efteråt så det blir nog till att beställa den =)

Ne nu ska jag hinna sätta på en kopp te innan Greys.

Ha en underbar onsdagkväll alla trogna läsare!

Såhär såg jag ut i masken, sexig va! Haha

Nice day!

Då var veckan i full gång!

Dagen har bestått av arbete som vanliga måndagar gör. När jag slutade, cyklade jag och hämtade Jennie på dagis, sedan begav vi oss till Morfar där Jennie & Morfar busade massor, speciellt med kakkrig och bullkrig. Så Morfar fick garanterat både torka och damsuga köket sen, men han får skylla sig själv, han som började! Haha

När vi sedan var hemma så myste vi bara och jag fixade lite inför morrondagen.

Sedan kom hjärtat hem och då blev det grillning, underbart gott! Så nu är jag mätt och belåten och väldigt trött. Jag sitter och skriver här och Jimmy pillar på sitt nya PS3, han ser ut som en pojke på julafton... hehe =)


Jag var även duktig och körde på orbitreken idag! Ska se om jag kan ta mig till gymet något i veckan också. Go go go! =)

Nehe, då var det dags att göra sig iordning för sängen.

Take Care!
/A

Helgens äventyr

Då är helgen nästan förbi, bara söndagens kvällsmys kvar.

I fredags var jag med Emelie på After work på Tellus, det var jätte trevligt, förutom den dåliga servicen och den tråkiga buffen. Men sällskapet var toppen och övervägde det dåliga... haha..  Efter vi ätit färdigt och pratat massa skit, gick vi vidare till Fika och tog en drink där. Fika måste verkligen se över sina taklampor, alldeles för skarpt ljus för ögongen, migränvarning! Men samma sak här trevligt sällskap överväger allt! Efter detta bestämde vi oss för att ta en promenad så vi vandrade ner för stans gator och sedan upp igen, efter det begav vi oss hem. Alltså en lugn och trevlig fredag i bra sällskap!

Lördagen bestod av lite inhandling, blomjord, mat, morgonrock till tösen m.m. Efter det fixade vi i trädgården, så nu är äntligen potatislådorna färdiga och nästan alla möbler är slippade och lackade. Härligt att få göra fint ute, snart kommer man spendera den mesta tiden utomhus =) Sedan blev det älsklingens köttfärssås och sen kollade vi på lejonkungen hela familjen och jag var bra känslig, jag grät hur mycke som helst både när det var olyckligt och lyckligt. Så det var svårt att förklara för Jennie att Simbas pappa åkte till stjärnorna men att dem skulle ses snart igen och att det var ingen fara. Men tösen älskade filmen och ville se den idag igen, men vi lyckades somna istället..hehe..

Idag Söndag har vi ordnat mer ute i trädgården men även lite inomhus också, man får ju inte glömma bort in sidan bara för att det är sol ute. Sen skulle jag och tösen mysa lite när Jimmy åkte till jobbet vid tre, men istället somnade vi och vaknade klockan fem. Söndagar är härliga, då kan man bara somna på soffan och låta tiden gå, ingen ångest över nått. =) Ne nu ska jag fixa inför dagis och jobb imorron, väska ska packas och kläder ska fram.

Ha nu en härlig söndagskväll alla goa människor!!

/A

After Work

Ikväll ska jag umgås med underbara Emelie på after work på tellus! Det var länge sen jag var ute och åt innan krogkvällarna så detta ska bli riktigt trevligt!

Såhär ser min makeup och mitt hår ut för kvällen, så nu när det är klart kanske jag ska välja kläder! =)


Update om kvällen kommer imorron!
Trevlig fredag!


 


helg & studiedag

Helgen har varit mycke trevlig, har haft Emelie och Matilda här, grillat, pratat skit, myst med tösen och mannen! Jag har helt enkelt haft en bra helg med trevliga människor och trevliga stunder!

Idag hade dagiset studiedag så då fick vi stanna hemma, så synd... haha... Hela dagen har varit en mysig dag, först sovmorron och en sen frukost. Efter det blev det lek på baksidan i solen, tösen gjorde tårta åt mig av jord, vatten och leca kulor sen sjöng hon för mig... så söt! Sedan blev det grillning till lunch och Pauline kom förbi och åt lite också! När vi var mätta och goa, tog vi på oss ytterkläderna och vandrade iväg till humlan och handlade lite så vi fick en liten promenad. Sen somnade jag och tösen i varsin soffa och vaknade inte förrens halv sex så då blev det bad och fix inför dagis och jobb imorron! Underbar dag med andra ord!

Nu ligger jag i soffan med ett leende på läpparna och tänker, hoppas allt går som jag vill!   ;)

Måste även tillägga att min man är underbar som ställde upp lite extra innan han stack till jobb... haha, love u!


Puss till er/A

Update

Träningen gick skit bra igår, men barnrummet var inget att hänga i julgranen så pappa och mamma får ställa upp när jag vill träna! =)

Kändes riktigt skönt att komma igång igen, fick sån adrenalin kick. Plus att jag somnade som en stock på kvällen vilket är väldigt ovanligt för lilla analyserande jag... haha.. Imorgon är det dags igen att låta svetten rinna, härligt!

Idag har jag haft en vilodag, först jobbat och sen träffat min underbara vän som inte mår så bra just nu. Jag har iaf bestämt mig för att finnas där för henne till 110%, jag vet precis vad hon går igenom och jag stöttar henne till max, any day any time! Och kom ihåg gumman, du är en underbar människa!!!

När jag sedan kom hem så blev det hopp i säng för tösen och jag ställde mig i köket och bakade cupcakes! Har blivit så irriterad på alla bloggar som skriver om cupcakes och alla dessa gulliga dekorationer. Så jag var ju tvungen att prova på och se om det var så gott och lätt som alla beskriver det. Och vet ni vad? Jag är såld! Det är enkelt att göra och underbart gulliga och goda, så här kommer det bakas fler gånger! =)

Fick även reda på att jag ska få en liten pojke till familjen, jag är världens stoltaste moster redan och nu får jag en till att vara stolt över! Första pojken i familjen så detta blir något nytt, men jag slår vad om att han kommer bli en gullig och snäll pojk och vara super cool! Kan ju inte bli annat med en sån skit bra mamma! =)

Nu blir det lite tv tittande och en kopp te!

Puss/A



Träning

Nu jäklar ska jag inte ligga på latsidan mer, nu ska det sista på magen bort! Imorgon ska jag till ett gym och prov träna och kolla deras barnrum, för jag behöver hitta ett gym där dom har ett barnrum så jag kan ta med mig Jennie eftersom jag är själv hemma på vardagarna. Hoppas verkligen att detta fungerar, då jag vill komma igång ordentligt med träningen. Om ni har några tips på bra gym här i stan som har barnrum så får ni gärna lägga en kommentar så kan jag kolla dom också om detta inte funkar.

Annars har jag haft två jätte trevliga dagar nu, igår var Pauline här och det blev fika i solen och sedan färgning av mitt hår, snart är det färdigt, en nyansering kvar bara.
Idag var Matilda här och vi fikade och lekte med Jennie i solen, så underbart att man kan spendera hela eftermiddagen på baksidan! =)
Efter det så fick jag äntligen igång min motivation och hoppade upp på orbitreken och slet gärnet sedan tog jag pilates bollen ut på baksidan i solen och gjorde sit up och rygglyft. *Stolt över mig själv*

Måste även tillägga att jag är så sjukt stolt över Jennie, shit så fort det går när dom små liven väl slutar använda blöja. Det är så härligt att se att hon blir så stolt och glad över sig själv, tror inte det dröjer länge tills hon är helt blöjfri! =)

Ne nu ska jag njuta lite i soffan innan sängen kallar!

(längtar till helgen, då ska jag mysa extra mycke!) hehe ;)

Trädgårdsfix

Då var denna helgen över och vardagen börjar imorgon igen!

Helgen har bestått av trädgårdsfix, igår satte vi penseer i balkonglådorna, på framsidan och baksidan. Så det blev så fint så, fast det var väldigt kallt att göra det, då det inte var någon sol alls, men allt går bara man har rätt kläder på sig!

Idag tog vi fram trä möblerna och gjorde i ordning i växthuset, så nu vill jag bara att lådorna ska komma hem som jag ska sätta potatis i, jag har även sått blommor, örter och sallad. Nu jäklar ska jag bli en riktig trädgårds tant med massa blommor och smått o gott! =)

Jag längtar redan tills nästa helg när jag får fortsätta med fixande där ute, hoppas verkligen att det blir ordentligt med sol så vi kan grilla en härlig stek! Mums!

Ne nu ska jag mysa lite med tösen innan hon ska sova sedan är det alla mina bra program idag. Så är det någon som vill mig nått så vet ni var jag är. I soffan med fullt fokus på tv:n =)

Puss/A


Stolt

Denna dag har varit en bra dag! Jag är så stolt över lilla tösen, hon har kissat på pottan hela 7 sjunger idag! Hon har till och med fått in reflexen att säga till innan att hon är kissnödig. Blir så glad att det äntligen sker, har längtat så! Det roligaste är att hon blir så glad och stolt över sig själv, hon hoppar och klappar händerna och säger att hon är bäst, varje gång det kommer kiss i pottan. Och jag hoppar och håller med! =)

Annars har jag och tösen haft en mysig eftermiddag, vi har bara umgåtts och myst! Detta är nog första kvällen som jag satt och tjatade på henne att hon skulle vara vaken och umgås med mamma men icke sa nicke. Hon ville gå och lägga sig och det gjorde hon också så jag hade inget att säga till om, så söt!

Nu har jag suttit och surfat runt lite och kollat olika sminkningar, hitta massa olika som jag vill testa. Har fått ett riktigt intresse för olika sminkningar så jag står framför spegeln och provar allt möjligt just nu. De sminkningar som lockar mest är de lite mer "vågade" med coola effekter. Vem vet det kanske dyker upp lite bilder här sen på olika sminkningar, om jag nu får till dom så som jag vill =)

Jag är riktigt sugen på att gå och titta på Avatar, många som säger att den är riktigt bra! Kanske kan bli nästa helg när man har lite mer tid över. För denna helg är fullbokad med fix här hemma! Äntligen ska jag börja göra iordning trädgården med massa blommor och möbler och så! Mysigt!

Ha nu en trevlig fredag kväll alla goa människor!

Puss & Kram/A

Påsken

Då var påsken över, fast jag tycker inte att det har varit någon typisk påskhelg med massa påskmat o sånt. Ne vi har istället varit nere i skåne och hälsat på släkt o vänner o vi har inte ätit någon typisk påskmat alls! Härligt!

På fredagen när vi kom ner umgicks vi med svärmor och åt middag, sedan på kvällen blev det lite fest med vännerna. Men som vanligt så ska man stanna på förfesten och inte gå ut, förfesterna är alltid mycke roligare! Att man aldrig lär sig..haha...

Resten av helgen ängnade vi till att umgås med Jimmys mamma och vi träffade även hans bror och ena syster med deras familjer. Mycket trevligt!

Vi var hemma i Nyköping igen vid fem tiden igår, tösen lämnade vi hos mormor då dom skulle påskpyssla och mysa. Så jag och Jimmy tog hem kina mat och slappade till en bra film, riktigt skönt efter alla milen i bilen.

Idag har också varit en riktigt lugn dag, jag och Jimmy hade lugn mysmorron. Sen blev det fika hos mamma och hämtning av tösen. Resten av dagen har jag och tösen spenderat med filmtittande och mys, då vädret inte var det roligaste idag.

Nu sitter jag här och bara längtar till lunchen imorron då jag ska ner och shoppa lite smått o gott. =)
Har redan bestämt vad jag ska ha så det är bara o springa ner o hämta!

Nehe, nu ska jag ordna välling till tösen och en kopp te till mig för nu börjar Fåret Shawn! HAHA ;)

Hoppas ni har haft en underbar påskhelg!

Puss

Jag och älsklingen på morris



Jennie i bilen till skåne



Mummu och Jennie i Hembygdsparken

RSS 2.0