Slapp dag

Idag har vi en riktig slappar dag här hemma!

Än så länge har vi varit på promenad med mammas hund då vi är hundvakt i 10 dagar för hon är i härliga Spanien. Sen har vi även varit på stan en snabbis för jag var tvungen att köpa en ny nål till symaskinen så jag kunde sy färdigt pappas gardin och lite annat smått o gott. Nu är allt färdig sytt och det kommer bli så fint i pappas kök, ska dit imorgon och göra klart. Just nu sover småttingarna och jag o Jennie har precis ätit lunch och nu kollar vi på film och slappar i soffan. Ibland behöver man dagar där man inte gör något särskilt, härligt!

I eftermiddag har jag lovat tösen att vi ska gå en promenad till så hon får cykla lite så det blir det givetvis. Sen ska jag förbi hos min bror och hämta pappas nyckel så jag kan fixa där imorgon när han är på jobbet.

Tittar mig även runt omkring här hemma och jag behöver verkligen städa, men jag har ingen lust alls, för om jag ens försöker börja så skriker antingen Agnes eller Andi och då blir man bara stressad o irreterad. Får se om jag får ett ryck iaf eller om jag väntar tills Jimmy är hemma så han kan gå en promenad med alla barn medans jag röjer i lugn o ro.

Ne nu ska jag fortsätta kramas med stora tösen.

//Annica

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0