Flyger förbi

Nu var det ett bra tag sen jag skrev.. Men dagarna rinner iväg och man hinner inte med så mycket mer än att ta hand om alla barn.

I lördags hade jag min första party kväll på 10 månader, det blev en mycket trevlig kväll med bra sällskap och trevlig krogrunda. Jag blev allt lite rund om fötterna :) Så i söndags gjorde jag inte många knop, klev inte upp ur sängen först ett på dan, men jag gjorde inte så mycke mer än att förflytta mig till soffan..haha.. Gubben fick ta hand om både barn, mat och hemmet... oh han var så duktig så!

Igår kväll kände jag att nu får det vara nog med all skräp mat, godis och slapphet. Nu vill jag ha tillbaka min kropp och min kondis så man blir en pigg, glad och snygg mamma! Så jag skrev ner en matsedel över kommande två veckor och åkte o inhandlade all mat idag. När jag kom hem så rensade jag ur kyl och skafferi på alla onyttigheter och fyllde på nyttigheter istället! Ska bli så jäkla skönt att få komma igång igen, ska givetvis börja använda min crosstrainer igen också. Sist jag gjorde detta så gick jag ju ner 5kg på en månad så jag ska försöka mig på samma sak igen! Fast denna gången spelar det ingen roll vad vågen visar utan huvudsaken är att jag får tillbaka min mage, jag har ju redan gått ner alla 13kg som jag gick upp på graviditeten.

Med barnen är det bara bra, stora tösen har äntligen fått börja på dagis igen och hon tycker att det är så roligt att få träffa sina vänner! Hon går där 15 timmar i veckan vilket är tillräcklig än så länge, får se om vi begär mer sen.
Bebisarna sköter sina rutiner perfekt! Har lyckats fått det till att dom äter 05.00, 09.00, 12.00, 16.00, 19.00 och så sover dom från halv åtta på kvällen till nio på morron förutom målet klockan fem som dom får i sängen. Så jag kan absolut inte klaga, har även fått in att dom sover middag mellan ett och halv fyra så allting flyter på klockrent. Det märks att dom växer så det knakar för dom börjar reagera mer och mer när man pratar med dom och Agnes ler så fint tillbaka. Så underbart!

Jaha nu är det inte långt kvar tills jag fyller 25 och som ni säkert redan har läst så önskar jag mig fortfarande en kamera! :) Har även funderat på om man ska ha något firande här hemma o vad i sådana fall. Men jag får nog tänka ett tag till innan jag bestämmer mig för något.

Ne nu ska jag slänga mig på soffan ett tag innan det är dags att väcka kidsen.

Hörs nästa gång!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0